Een spraakbericht van Tomson Darko

#2.105 – Is deze dag al voorbij?

September 23, 2021 Tomson Darko Season 2 Episode 105
Een spraakbericht van Tomson Darko
#2.105 – Is deze dag al voorbij?
Show Notes

Ik ben een opgewekt persoon. Bijna elke dag sta ik met zin in de dag op. Dan zet ik The Smiths – This Charming Man op, doe een danspas terwijl ik mijn T-shirt in de lucht gooi, vang het vervolgens als een acrobaat weer op en trek het dan over mijn kop heen.

Maar ik ben geen optimist.

Terwijl ik een hekel heb aan mensen die verdrinken in zelfmedelijden of de wereld heel cynisch beleven en daarom elk stap voorwaarts begroeten met negativiteit.

Maar ik ben geen optimist.

Ik moet wel zeggen dat mijn gedachten ’s ochtends en ’s middags positiever zijn dan aan het einde van de middag en in de avond.

Maar over het algemeen: kom maar op met de dag.

Dat is wel eens anders geweest. Toen ik geteisterd werd door paniekaanvallen was mijn lijf veranderd in een verkeerd afgesteld geheel. Als ik te laat at, raakte het in de war. Als ik een biertje nam, raakte het verward. Als het te heet buiten was, raakte het verward. Als ik iets groots moest doen, zoals presenteren voor honderden mensen, raakte het verward. Als ik een kop koffie nam, raakte het in de knoop met zichzelf.

Deze tekst is eerder dit jaar verschenen voor mijn petje-af steuners. Steun me ook via petje.af en ontvang dagelijks een tekst van mij. Ga naar petje.af/tomsondarko

Er komt een nieuw boek aan! Lieve vreemdeling is de titel.Voorverkoop start woensdag 17 november. Boek komt 1 december uit. Ga naar http://www.tomsondarko.nl/, laat je e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte. 

Support the show (https://www.petje.af/tomsondarko)