Een spraakbericht van Tomson Darko

#3.02 – Te veel in je hoofd zitten

October 02, 2021 Tomson Darko Season 3 Episode 2
Een spraakbericht van Tomson Darko
#3.02 – Te veel in je hoofd zitten
Show Notes

Ik zit regelmatig in mijn hoofd. Ik kan het bijna letterlijk voelen als het weer zover is. Dan lijkt het net alsof ik het volledige gevoel in mijn lijf en mijn omgeving kwijt ben. De kluizenaar: eenzaam en alleen tussen mijn oren.

​Ik vind het niet erg: opgesloten zitten in mijn eigen melancholie. Als ik op straat loop, groet niemand me en ik zie hen ook over het hoofd. Alsof ik mezelf volledig onzichtbaar heb gemaakt.

Het beste is om dan de hele dag alleen te zijn. Ik heb niets te zeggen tegen anderen. Ik vermaak me wel. Beetje schrijven, beetje lezen, beetje bedroefd uit het raam staren. Ik laad vanzelf wel weer op.

Ik moet alleen oppassen dat ik wel genoeg blijf eten en drinken. Ik kan mijn lijf dan namelijk ook letterlijk vergeten.

Maar het is niet altijd fijn om in je hoofd te zitten. Het ging me tegenstaan op werk. Ik nam deel aan belangrijke projecten. Ik moest veel opleveren en presteren. Het laatste wat ik kon gebruiken, was veel in mijn hoofd zitten.

Ik heb toen een alternatieve therapeut bezocht. Een haptonoom.

Deze tekst is eerder dit jaar verschenen voor mijn petje-af steuners. Steun me ook via petje.af en ontvang dagelijks een tekst van mij. Ga naar petje.af/tomsondarko

Er komt een nieuw boek aan! Lieve vreemdeling is de titel.Voorverkoop start woensdag 17 november. Boek komt 1 december uit. Ga naar http://www.tomsondarko.nl/, laat je e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte. 

Support the show (https://www.petje.af/tomsondarko)